Breathaplasta voor gezond binnenklimaat.

Breathaplasta

Breathaplasta is een gezonder alternatief voor pleisterwerk op basis kalkgips en levert een grote bijdrage om uw problemen met vocht en schimmels te verminderen. Breathaplasta overtreft de concurrentie door het hebben van betere thermische prestaties, akoestische isolatie, brandweerstand, het is duurzaam en kan zelfs worden gecomposteerd.

Zowel voor renovatie en nieuwbouw, is Breathaplasta een gemakkelijke oplossing voor het creëren van een gezond leef-, leer en werkklimaat. Deze hygrothermische, hoog presterende kalkgips reguleert vocht en verbetert isolatie en levert daardoor een bijdrage aan een gezonder binnenklimaat en meer energie-efficiënte omgeving.
Breathaplasta is een pleisterwerk op basis van hennep en kalkgips dat zich snel laat verwerken, snel droogt en is super eenvoudig te gebruiken. Eenvoudig aanbrengen op gipsplaten en allerlei andere ondergronden, aan binnen- en buitenmuren ter bestrijding van schimmel en condensatie.

Adaptavate heeft onderzoek gedaan naar aanbrengen van Breathaplasta op isolatiematerialen, zoals houtvezelisolatieplaten. Eco-Makelaar weet dat product ook op hennepblokken, kalkhennepwand of kurkisolatie als afwerklaag aangebracht kan worden. Dus genoeg opties om dit nieuwe product te gaan toepassen.

Breathaplasta is recentelijk opgenomen in de materialenbibliotheek van Material District. Info Breathaplasta op Material District

Voor technische informatie en mogelijkheden van Breathaplasta voor uw project komen wij graag met U in contact. Stuur een mail naar info@eco-makelaar.eu of neem contact op via +31623948928.

Kies Breathaplasta voor gezond binnenklimaat.