Eco-Makelaar, distributeur van Adaptavate.

Adaptavate is verheugd om een nieuw partnerschap aan te kondigen met een vooruitstrevende leverancier van bouwmaterialen voor de Benelux. Adaptavate heeft samen met Eco-Makelaar een overeenkomst ondertekend, waarmee Eco-Makelaar hun distributeur van het product Breathaplasta zal worden in de groeiende markt voor biomaterialen binnen de Benelux.

Eco-Makelaar is een toeleverancier van bouwmaterialen met een blik op de toekomst. Dit bedrijf deelt een soortgelijke visie als Adaptavate en wordt gedreven door de noodzaak om voor ons een gezonder, duurzamer leven én duurzame werkplekken te maken. Eco-Makelaar wordt geleid door het cradle to cradle-principe en erkent de enorme positieve impact die we allemaal op onze gezondheid en het milieu hebben kunnen door slimmere sourcing van onze bouwmaterialen.
Richard de la Roy, eigenaar van Eco-Makelaar stelt “het is essentieel dat onze bouwsector duurzamer en innovatiever wordt” . Eco-Makelaar wil in deze markt een leidende rol spelen. We worden door de beginselen van wieg tot wieg geïnspireerd en werken met voorkeur met biomaterialen passend binnen de biologische kringloop. Condens en vochtproblemen heeft men bijvoorbeeld niet alleen in het Verenigd Koninkrijk, ook in Nederland zal men deze problemen dienen op te lossen en is het voorkomen van schimmelgroei noodzakelijk. Met de bio-gebaseerde materialen van Adaptavate, zoals Breathaplasta, zijn hier eenvoudige en gezonde oplossingen voor, zowel retrofit als nieuwbouw te realiseren. We zien een heleboel mogelijkheden voor Adaptavate producten in België, Nederland en Luxemburg. Ze zijn een perfecte pasvorm voor de circulaire economie, onze gemeenschappelijke toekomst”.

“Het is een spannende periode van groei voor Adaptavate”, Tom Robinson, Managing Director van Adaptavate zei: “We zijn gestart met Breathaplasta vanuit een idee op een bouwplaats tot een volledig operationele supply chain en een onder ISO 9001 geproduceerd product. Dit wordt inmiddels verkocht aan circa 20 verkooppunten in heel Verenigd Koninkrijk. We hebben de Benelux geïdentificeerd als een belangrijke markt voor Breathaplasta. Het product kan hier belangrijke sociale- en milieueffecten te weeg brengen én een aanzienlijke commerciële groei krijgen. Wij zijn blij om samen met Eco-Makelaar in deze regio aan de slag te gaan, hier ligt de basis voor een succesvol partnerschap”!

Tom Robinson is happy met zijn product Breathaplasta!