Grip-Coat, ademende primer!

Grip-Coat

Aanbrengen van Grip Coat op wand.

Grip Coat is een ultra-ademende primer voor pleisterwerk op allerlei ondergronden. Een gezonder alternatief dan de standaard primers, vrij van conserveringsmiddelen, geurloos en heeft geen toxische emissies. Onderscheidend vanwege ultra-ademende eigenschap (volledig dampopen). Grip-Coat is ontworpen voor gebruik op moeilijke en vooral gladde oppervlakten biedt deze gekorrelde gipsprimer een betere hechting voor follow-up afwerkingen met Breathaplasta.

Grip Coat kan gemakkelijk met een borstel of roller worden aangebracht, in principe is 1 laag primer aanbrengen voldoende om vervolgens Breathaplasta te kunnen aanbrengen. Het behandelde oppervlak is na slechts 4-6 uur al geschikt voor de nieuwe afwerklaag.

Grip-Coat is beschikbaar in emmers van 5 liter, waarmee men normaliter 60 m2 oppervlakte kan behandelen. Exacte verbruik hangt af van eigenschappen van de ondergrond, kwaliteit oppervlakte en toepassingsmethode (roller of kwast). Voor grote projecten bestaat mogelijkheid om Grip-Coat in andere verpakking aan te leveren.

Eco-Makelaar vindt Grip-Coat een uitstekende en verantwoorde primer voor pleisterwerk.

Grip-Coat:

  • Universele primer
  • Voor alle muur substraten
  • Biedt uitstekende hechting
Emmer van 5 liter met Grip-Coat.

Interesse in dit nieuwe product voor uw bouw- of renovatieproject, stuur een mail naar info@eco-makelaar.eu of bel +31623948928