Infrarood verwarming van ThermIQ

Infrarood verwarming van ThermIQ

De panelen wekken de infraroodwarmte op middels de semiconductor laag, die is aangebracht op een plaat van veiligheidsglas. Deze specifieke laag wordt gemaakt d.m.v. ons speciale chemische recept. Onze technologie voorziet in juiste samenstelling en dikte van deze laag, waardoor het gewenste gebied van infrarood wordt bereikt. Hiermee wordt zorg gedragen voor het prettige en gezonde gevoel aan warmte, wat zo kenmerkend is voor de ThermIQ panelen.

Het paneel wordt afgebouwd met isolatie, een aluminium frame met achterwand en het elektrische systeem. D.m.v. het toepassen van sensoren wordt voorzien in communicatie met het paneel. In samenwerking met de klimaatregelsystemen van ThermIQ (zie specifieke brochure) wordt bovendien voorzien in optimale bezuiniging in energieverbruik en het slim regelen van series van panelen ter voorkoming van schommeling in belasting van het elektriciteitsnet. Kortom een systeem met IQ!

Soorten verwarmingspanelen

De verwarmingselementen van ThermIQ zijn standaard verkrijgbaar in 3 afmetingen en in 2 kleuren. De infraroodpanelen zijn uitgerust met een aluminium frame en eenvoudig te monteren met bijgeleverde beugels. Ze zijn estetisch passend in alle interieurvormen.

Verkrijgbare afmetingen en coatings

De huidige afmetingen van onze infrarood panelen zijn: 120 x 60 cm, 120 x 30 cm en 60 x 60 cm

Onze panelen zijn standaard verkrijgbaar wit of zwart, met de keus glanzend of gesatineerd. Bovendien zijn er speciale uitvoeringen op aanvraag mogelijk. Bijvoorbeeld in alle mogelijke RAL kleuren. U kunt de kleur kiezen die het beste past bij uw interieur.

Naast een effen coating is het ook mogelijk om een decoratieve coating op de panelen aan te laten brengen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de afbeelding van een eigen foto, een logo of een schilderij.